Coacher

COACHER

MARYAM MADARESI

Maryam är en matbloggare, receptkreatör och kokboks författare som driver kontot maryresi på fritiden och presenterar det persiska köket. Hon tar dig in i ett kök med fantastiska kryddor, smaksättningar och inspirerande och spännande recept. Man får upptäcka smakkombinationer som man inte visste fanns, lär dig att blanda ingredienser som du inte trodde kunde kombineras och lära dig att bjuda till ett vackert bord. Alla sinnen får sitt, både synen, smaken och doften. En resa med Maryam till Persien via maten är en upplevelse som du inte vill missa.

MEDINA SEHIC

Medinasehiic drivs av Medina och inriktas på god och enkel mat och bak, mycket från Balkan, recept som är enkla att följa men blir otroligt goda i slutändan. Hos Mediasehiic kan man lära sig att mat inte behöver vara komplicerat och att slutresultatet kan bli otroligt gott! 

ANNA-MARIA
BLOMQVIST

Anna-Maria vill uppmuntra föräldrar och barn att tillsammans stå i köket. Hur kladdigt det än blir så ska det vara roligt. Att tillsammans äta de vi tillsammans har tilllagat är fantastisk mysigt. Köket är en plats för alla. Alla kan baka och laga mat!

MARCUS JERNMARK

Marcus Jernmark är ansedd att tillhöra absoluta toppen av gastronomi och älskar att arbeta med varumärken som speglar hans profession. Under sina år som kock så har han varit med och skapat över 10 Michelin stjärnor i världen. I allt från New York till Stockholm och Singapore och detta har givit Marcus en bred och internationellt följe på sina plattformar men inte minst i norden där han har varit bosatt de senaste 6 åren. I dag bor Marcus i Los Angeles med sin fru och dotter för att lägga grunden för sin nästa dröm.

ANDREAS MALMBERG

I snart 25 år har Andreas arbetat med mat, som kökschef, kock, diskare, produktutvecklare och till och med styckare. Från fine dining och avsmakningsmenyer till BBQ. Hans passion är och förblir mat med fokus på säsong och hållbarhet. För övrigt anser han att folk i allmänhet kryddar för lite och är rädda för smaker.

ALMA

Alma är en matkreatör som bjuder på läckra tilltugg, enkla recept och snacks. Det ska vara roligt i köket, gå snabbt att laga och passa hela familjen. Hos Alma hittar du enkla och festliga rätter.

ANNA WINÉR

Anna Winér heter jag och hör hemma i Skåne, men har även bott i Stockholm en längre tid där mitt intresse för bakning verkligen fick en skjuts. Mitt motto är att du, oavsett om du är vegan, har diabetes, är glutenintolerant eller har någon annan allergi, alltid ska känna att det finns något enkelt och gott även för dig att baka och fika. Du ska inte behöva känna dig till besvär bara för att du är allergisk. Inte anses tråkig bara för att du äter sockerfritt. Och, inte bli utesluten från festligheter bara för att du behöver specialkost. Jag brinner för att alla ska kunna känna gemenskap kring fika oavsett kost eller allergi. Mitt bakade startade via mitt instagramkonto där jag delar med mig av mina allergianpassade och kreativa bakverk. Jag vill visa via mina recept att det både är enkelt och gott att kunna baka ”till alla”.

MAYKA GULO

Mayka är en Assyr/Syriansk hemmakock som brinner för mat och kultur. Vid 15 års ålder köpte hon sin allra första kokbok med sina intjänade pengar hon fått från ett sommarjobb. Hon  älskade att titta i boken och blev alltid inspirerad att laga något därifrån. Här startade hennes passion men det var inte förens i vuxen ålder då hon fick barn som hon började experimentera sig fram i köket och var nyfiken på nya härliga smaker och hon ville lära sig hennes egna matkultur för att sedan kunna föra vidare den till sina egna barn. Hennes recept är enkla att följa och lägger upp bilder och videos steg för steg på allt hon gör. På hennes Instagram hittar du hennes recept och en hel del från Maykas vardag i story.