VÅR METOD

Allt spännande som händer inom nätverket kommuniceras i första hand via sociala medier av våra ambassadörer med inriktning på mat och dryck. Tack vare nätverkets organisation av välkända coacher och ambassadörer med växande följarskaror når Taste by Globe en stor andel av de svenska hushållen.


Vi samarbetar med varumärken som är kopplade till mat och dryck och restauranger för att främja kontaktskapande. Taste by Globe kan vara rådgivare för både foodies och matindustrin när det gäller hållbar utveckling. Kompetensen upprätthålls på allra högsta nivå tack vare några av Sveriges mest kända kockar, baristor, sommelierer, konditorer och ölmästare. Genom olika typer av samarbeten utgör därmed nätverket en stor möjlighet och värdefull tillgång för samarbetspartners inom dagligvaruhandeln. Mängder av win-win-situationer uppstår. 


Att samarbeta med oss


Tillvägagångssättet är enkelt: Vi har tecknat långsiktiga avtal med våra  ambassadörer som kan påverka följarnas köpbeteende genom att presentera produkter från varumärken som är kopplade till mat och dryck på sina sociala plattformar.

Hur vi jobbar


Våra samarbetspartners får regelbundet en anpassad låda med produkter enligt ett tema. Varumärkena drar nytta av andra varumärken i respektive presentation som oftast är baserat på ett nytt recept.

Kampanjer vi gjort


Här är några samarbetsbilder från våra ambassadörer från kampanjer vi har gjort under 2022.

Mätverktyg


Vi har flera system som mäter exponering, interaktioner och beteenden hos influencers. Systemen spårar deras innehåll och ser till att de postar när de ska. Efter varje produktutskick till ambassadörerna görs en kampanjanalys och vi rapporterar detta till varje varumärke som är med i boxarna.