OM OSS

VÅRT UPPDRAG

Etablera samarbeten inom hållbar utveckling mellan foodies och varumärken som är kopplade till mat och dryck.

Om oss

Taste by Globe är Sveriges största nätverk bestående av samarbetspartners med mat och dryck som gemensam passion. Här interagerar både kända och mindre kända aktörer för bättre exponering i sociala medier så som mentorer, coacher och ambassadörer.
Hållbar utveckling är en självklarhet.


Ett samarbete med Taste by Globe är givande på flera plan. Det mest värdefulla är möjligheten till samarbeten med i stort sett alla varumärken som är kopplade till mat och dryck. Kompetensen upprätthålls på allra högsta nivå tack vare några av Sveriges mest kända kockar, baristor, sommelierer, konditorer och ölmästare.

Initiativtagare till nätverket är Globe Marketing Nordic AB med specialistkompetens inom PR, Sociala Medier, Digital Marknadsstrategi, Extern Marknadsavdelning, Cross-promotion, TV- och Radio Produktion. Nätverket och projektet Taste By Globe ingår tills vidare som en egen enhet i Globe Marketing Nordic AB. 

Vi samarbetar med dagligvaruhandelns aktörer och restauranger för att främja kontaktskapande. Taste by Globe kan vara rådgivare för både foodies och matindustrin när det gäller hållbar utveckling. Genom olika typer av samarbeten utgör därmed nätverket en stor möjlighet och värdefull tillgång för varumärken som är kopplade till mat och dryck. Mängder av win-win-situationer uppstår. 

TEAMET BAKOM

TASTE BY GLOBE

PETER

Affärsutvecklare

Skjutsaregatan 11C, 61134 Nyköping

info@globemarketing.se